STAGE DESIGN

SHOW ON heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en uitwerken van podiums voor verschillende festivals in binnen- en buitenland. Of het nu gaat om grote of kleine stages, SHOW ON gaat voor het optimale resultaat waarbij het decor, verlichting & grafische uitingen één geheel vormen.

Wilt u meer dan alleen een ontwerp? Geen probleem! Wij helpen u graag mee met het uitwerken, produceren en controleren van het decor en stemmen graag alles af met de nodige leveranciers om tot het gewenste resultaat te komen!

MERKACTIVATIE

Tegenwoordig worden we belaagd met ontzettend veel informatie. Zowel online als offline proberen merken op te vallen tussen alle prikkels waaraan de consument dagelijks wordt blootgesteld. Verschillende onderzoeken tonen aan dat de totale hoeveelheid reclameprikkels die we per dag te verwerken krijgen boven de 3.000 ligt! Voor een merk is het dus ontzettend lastig om hun doelgroep te bereiken. Ook hier wordt de toegevoegde waarde van beleving daarom steeds belangrijker.

SHOW ON is ervan overtuigd dat een merkactivatie van toegevoegde waarde zal zijn voor het genereren van naamsbekendheid of het geven van een positieve boost van uw merk in het hart van uw doelgroep! Graag gaan we samen met u op zoek naar een WIN-WIN situatie waarin we in samenspraak met de festivalorganisatie(s) kijken wat de mogelijkheden zijn. Dus of het nu gaat om een eigen stage, imponerende eye-catcher, spraakmakende shop/bar, ludiek spel of verrassende chill-out zone, bij SHOW ON bent u aan het juiste adres!

FESTIVAL CONCEPTS

De festivalbranche is een markt waarin ontzettend veel gebeurt. In deze risicovolle markt moet je onderscheidend en vernieuwend zijn om de bezoekers te blijven prikkelen. Het is niet meer van deze tijd dat een festival alleen draait om zijn artiesten; de totaalbeleving van het festival is minstens zo belangrijk geworden. 

3D VISUALS

Soms is het zonder 3D beeld lastig te visualiseren hoe iets er in de realiteit uit zal zien. Om niet voor verrassingen te komen staan, is het verstandig om een 3D tekening te laten maken. SHOW ON helpt u graag niet alleen graag met het maken van 3D visualisaties, maar ook met het vormgeven van uw tuin, interieur,  woning, (beurs)stand of evenement.  

Wij kunnen zo flexibel & creatief zijn was u wenst!

INTERIEUR ONTWERP

Op zoek naar een ontwerp voor uw huis of bedrijf? Wij helpen u graag met met een simpele 3D schets, een geavanceerd ontwerp of zelfs meer! Zelfs het managen van het bouwproces en het selecteren van alle producten is voor ons geen probleem!

BUSINESS EVENTS

Wilt u een bedrijfsevenement waar na jaren nog over gesproken wordt? Show ON helpt u graag met het bedenken, uitwerken en realiseren van een spraakmakend evenement dat aansluit bij uw bedrijf!

Het is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend om goed personeel te vinden en te behouden. Het is daarom ontzettend belangrijk geworden dat er (meer dan) positief over uw bedrijfscultuur gesproken wordt. Hierin investeren is essentieel. Start dus nu met het hypen van uw bedrijf; haal uw werknemers uit die sleur en genereer een positieve boost voor uw personeel! U zal merken dat uw personeel beter zal presteren en dat u makkelijker gekwalificeerd personeel zal aantrekken!

EXPERIENCES