ABOUT

De liefde voor muziek, de passie voor het ontwerpen en de fascinatie voor het verbazen, inspireren en samenbrengen van mensen, was voor Linda Brand de reden om SHOW ON in het leven te roepen.

Sinds 2013 is zij al actief in de festivalbranche als decorontwerper & projectmanager, voor festivals zoals 7th Sunday Festival, Harmony of Hardcore en Daydream Festival (internationaal). Eind 2019 begon er een nieuw hoofdstuk; ‘The SHOW must go ON’. In samenwerking met diverse partijen werkt SHOW ON graag aan uitdagende projecten om tot in de kleinste details de organisaties én de bezoekers positief te verrassen!

SHOW ON HELPT U GRAAG

R

CONCEPTUALISERING

De rode draad van uw evenement, festival of brand is de basis voor het succes. SHOW ON helpt u graag met het bedenken van een onderscheidend concept wat in lijn is met uw marketing & communicatie en dat consequent doorvoeren op het terrein.

R

TOTAAL BELEVING

Optimaliseer de beleving van uw evenement m.b.v. juiste routing & invulling van het evenement. Denk hierbij aan de selectie & positionering van podia, faciliteiten en activiteiten.

R

ONTWERP

De sensationele decors, podia & merkactivaties die wij ontwerpen om uw bezoeker, klant of product een maximale beleving te geven, werken wij voor u uit in 3D.

R

UITWERKING

Wij zorgen ook graag dat het ontwerp gerealiseerd kan worden. Zowel technisch als grafisch werken wij het decor uit zodat het direct productie in kan!

R

PRODUCTIE

De productie van het decor, de basisconstructie en de verlichting dienen ook juist gemanaged te worden. Graag stemmen wij voor u het nodige af met leveranciers, partner & externe partijen zodat het decor uiteindelijk een kloppend geheel vormt. Wij zorgen er dus voor dat het geproduceerd & gebouwd wordt volgens tekening!

R

PROJECTMANAGEMENT

Wij behouden graag het overzicht om tot het gewenste resultaat te komen. De planning, controles en het contact met leveranciers & externe partijen houden wij daarom ook graag in eigen beheer.

R

ON SITE MANAGEMENT

In de evenementenbranche is het cruciaal dat in de korte opbouwperiode het overzicht bewaakt wordt. SHOW ON helpt daarom ook met het uitvoeren van controles, het aansturen van personeel en het on spot anticiperen op veranderingen.

EXPERTISES

IDEA

DESIGN

DEVELOPMENT

REALISATION